RietBlog

the joy of joining

Het einde van het betonnen tijdperk / Das Ende des Betonzeitalters

Gewoon van één kamer naar het andere lopen, zonder van één tapijtrest naar het andere te hoeven springen of rondjes om gereedschap of stapels hout te moeten draaien. De laatste kamer ist af! In twee dagen tijd hebben we het oude beukenparket uit nummer 2 in het kantoor gelegd en de laatste muur met een bijzonder leuk design behangen. Het is prachtig geworden, zeker met het avondlicht op de bloemetjes. Hier zullen vast zeker heel wat mooie websites en andere applicaties ontstaan. De details zijn natuurlijk nog niet afgewerkt en de computers ook nog niet volledig aangesloten, maar ik kan alvast op de laptop achter mijn nieuw bureau zittend dit berichtje schrijven.

Einfach so von einem Zimmer ins andere gehen können, ohne von einem Teppichrest zum nächsten springen zu müssen oder Schlenker um Werkzeug oder Holzstapel machen zu müssen. Das letzte Zimmer ist fertig! In nur zwei Tagen haben wir das Buchenparkett aus Nummer 2 verlegt und die letzte Wand mit einem fantastischen Design tapeziert. Es sieht einfach klasse aus, besonders mit dem Abendlicht auf den Blumen. Hier werden ganz sicher jede Menge tolle Websites und andere Applikationen entstehen. Die Details fehlen natürlich noch und die Computer sind auch noch nicht richtig angeschlossen, aber ich kann schon auf dem Laptop an meinem neuen Schreibtisch diesen Bericht verfassen.